Akciós újságok és ajánlatok itt: Nyíregyháza, ekkor: Prospecto.hu

Itt vagy: Nyíregyháza

Vásárlási ajánlatok itt: Nyíregyháza – Akciós újságok, ajánlatok, vásárlás

További linkek
Több információ Nyíregyháza-ról/ről

Az Észak-Alföld egyik legjelentősebb települése, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, a közel 120 ezres lakosú Nyíregyháza dinamikusan fejlődő nagyváros, a térség gazdasági és kulturális életének egyik központja. 

A nyíregyháziak napi bevásárlásaik céljára és specifikus igényeikre is megtalálják a megfelelő üzleteket a kiskereskedelmi szempontból kiválóan ellátott városukban. 

Bár Auchan áruház nincs Nyíregyházán, Tesco szupermarket a belvárosban és a Pazonyi út mentén fekvő bevásárlónegyedben is várja a vásárlókat. Ez utóbbi számos más közkedvelt országos lánc üzletének szintén helyet ad, mint például az Euro Family vagy a Kik diszkontja, az Intersport sportáruháza, illetve a Brendon babaáruháza. 

Itt található a nyíregyházi vásárlóközönség körében is méltán népszerű Jysk lakberendezési üzlet, amely a skandináv otthonteremtési stílust képviselő bútorok és matracok minőségi kínálatával szolgálja Nyíregyháza lakóinak igényeit; valamint a Mömax bútoráruház ugyancsak gazdag termékválasztéka. 

A kedvelt diszkontláncok közül Nyíregyháza két Lidl üzletet mondhat magáénak, amelyek a 4-es út mentén találhatóak; az Aldi három boltja pedig egytől egyig a város keleti felében helyezkedik el. A Penny Market élelmiszer- és háztartásicikk-kínálata szintúgy három helyen áll a nyíregyháziak rendelkezésére, akiknek az Interspar szupermarketeket sem kell nélkülözniük lakóhelyükön. 

Elektronikai készülékek, számítástechnikai eszközök és háztartási gépek nagy választéka érhető el a nyíregyházi Media Markt műszaki áruházban. A hasonló profilú, szintén országos lefedettségű Euronics szakáruház a már említett Pazonyi úti bevásárlónegyed boltválasztékát gazdagítja. 

Az építkezők, lakásfelújítók vagy ezermesterek sem maradnak hoppon, hiszen egy-egy Obi és Praktiker barkácsáruház is része Nyíregyháza kiskereskedelmi sokféleségének – ezekbe a szakáruházakba a barkács- és lakberendezési cikkek mellett bizonyára a kertészet gazdag növényválasztéka és kerti kiegészítőinek sokasága is rengeteg vásárlót csábít.

Népszerű városok Nyíregyháza környékén