Akciós újságok és ajánlatok itt: Kecskemét, ekkor: Prospecto.hu

Itt vagy: Kecskemét

Vásárlási ajánlatok itt: Kecskemét – Akciós újságok, ajánlatok, vásárlás

További linkek
Több információ Kecskemét-ról/ről

Bács-Kiskun megye székhelye, a Duna–Tisza közén elhelyezkedő Kecskemét fontos kereskedelmi útvonalak találkozásánál fekszik, így az elmúlt évszázadok során mindig is jelentős szerepet töltött be a régió életében. 

A több mint százezres település kiskereskedelmi szempontból jól ellátott: szinte minden országos lánc képviselteti magát Kecskeméten, legyen szó hipermarketekről, diszkontokról, műszaki vagy lakberendezési áruházakról, avagy építőanyag- és barkácsáruházakról. 

A kecskemétiek körében is kedvelt diszkont élelmiszerboltok közül az Aldi három boltot üzemeltet az alföldi városban: az M5-ös autópályától nem messze, a belvárosban, illetve a katonai repülőtér felé eső keleti részen. Utóbbitól egy megállónyira található Kecskemét egyetlen Lidl-áruháza. A Penny Market szintén három helyen várja vásárlóit – többek közt a kecskeméti vasútállomás közelében. 

A számítástechnikai, háztartási, elektronikai készülékek jelentősebb forgalmazói közül a hírös városban több is megtalálható. A Media Markt az Auchan helyi áruházával egy helyen, az autópálya Kecskemét-Nyugat csomópontjának közelségében áll a műszaki cikkek vásárlását tervezők rendelkezésére. Az Euronics szaküzlete a város észak-nyugati szélén van; az Extreme Digital és a BestByte kecskeméti üzlete ugyanakkor központibb fekvésű, így az autóval nem rendelkezők számára talán könnyebben megközelíthető. 

Az aktív életmód hívei Kecskeméten is megtalálják az igényeiket kiszolgáló áruházakat, mégpedig a város frekventált, jól megközelíthető részein. Ilyen például a Decathlon sportáruház, amely tipikus helyén, az Auchan szomszédságában áll; míg a sportcikkek és sportruházat másik jól ismert forgalmazója, a Hervis Sports a belvárosi Malom Központban lelhető, amely Kecskemét legnagyobb bevásárlóközpontja. 

Mindazok a kecskemétiek, akik otthonukat igyekeznek szebbé-kényelmesebbé tenni, gazdag termékválasztékot találnak mindehhez a lakóhelyükön jelen lévő lakberendezési áruházak bármelyikében: az Izsáki út mentén fekvő, skandináv stílust és életérzést közvetítő Jysk üzletében, a közelében található Home-Max szaküzletben, vagy az árpádvárosi Mömax bútoráruházban.

Népszerű városok Kecskemét környékén