Akciós újságok és ajánlatok itt: Miskolc, ekkor: Prospecto.hu

Itt vagy: Miskolc

Vásárlási ajánlatok itt: Miskolc – Akciós újságok, ajánlatok, vásárlás

További linkek
Több információ Miskolc-ról/ről

A Magyarország észak-keleti részén fekvő, Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyének szerepét betöltő Miskolc az ország egyik legnépesebb városa, így a különféle országos áruházláncok gyakorlatilag egytől-egyig jelen vannak, hogy kiszolgálják a helyi vásárlóközönség sokrétű igényeit. 

Népszerű miskolci vásárlási lehetőséget kínálnak – bár a Tesco központibb fekvésű üzleteinek kivételével elsősorban autósok számára optimális helyen fekszenek – a jól ismert hipermarketek. A Metro bő egytucatnyi magyarországi áruháza közül az egyik Miskolc keleti szélén, az M30-as északi végződésénél található. A Metro áruházon túl azonban a városnak e részén várja a vásárlókat a megyeszékhely két Auchan-áruházának egyike szintúgy. 

Miskolc lakói szívesen intézik napi és nagyobb bevásárlásaikat a rengeteg helyen fellelhető kisebb élelmiszerboltok (pl. Coop üzletek) mellett a diszkontláncok boltjaiban. Több üzlettel is jelen van a nagyvárosban az Aldi, a Lidl és a Penny Market egyaránt. 

Sportolni Miskolc lakói közül is sokan szeretnek – számukra különféle sportáruházak nyújtanak széles választékot sportfelszerelésből és sportruházatból. A Decathlon helyileg az Auchan Borsod szomszédságában van, míg a Hervis két ponton, egyrészt a város déli szélén, másrészt a központi elhelyezkedésű Szinvaparkban is kínál sportruházati termékeket, sportcipőket és sportcikkeket a testmozgás híveinek.

 Azok a miskolciak, akik a családi otthon szépítéséért, lakályosabbá tételéért szeretnének tenni, több szaküzlet és szakáruház kínálatából is válogathatnak. A dán székhelyű nemzetközi lánc, a Jysk nem kevesebb mint három üzlettel képviselteti magát Miskolcon – a Szentpéteri kapunál, a Győri kapu közelében, illetve Miskolctapolcán egyaránt. A skandináv lakberendezési stíluson kívül azonban megtalálható Miskolcon egy Möbelix bútoráruház és két – szőnyeg, függöny, laminált padló és tapéta terén közismerten nagy választékot biztosító – Diego áruház is.

Népszerű városok Miskolc környékén