Akciós újságok és ajánlatok itt: Debrecen, ekkor: Prospecto.hu

Itt vagy: Debrecen

Vásárlási ajánlatok itt: Debrecen – Akciós újságok, ajánlatok, vásárlás

További linkek
Több információ Debrecen-ról/ről

Hajdú-Bihar megye székhelye, Debrecen kétszázezres lakosságával Budapest után Magyarország második legnagyobb népességű városa – az ebben a megyében lakók közel 40%-a magát a megyeszékhelyet mondhatja otthonának. 

E dinamikusan fejlődő nagyvárosban számos kiskereskedelmi lánc áruházai és szaküzletei várják a vásárolni szándékozókat az élelmiszerdiszkontok, szupermarketek sokféleségétől a barkácsáruházakon át a sport-, lakberendezési és műszaki üzletekig. Debrecen általános jó ellátottsága a régió egyéb településeiről szintén vonzza a vevőközönséget. 

Szinte magától értetődő, hogy Debrecen több pontján is találhatunk Tesco-áruházat (akár Extra, akár Expressz formátumban). A cívisvárosban azonban ezen kívül a kisebb országos hálózattal rendelkező Auchan is képviselteti magát. Ez az Auchan-áruház a város nyugati szélén, az M35-ös autópálya közelében, a Stop.Shop és a Park Center szomszédságában lelhető.

 Ahogy ma már mindenkinek, úgy a debreceniek számára is lényeges, hogy a háztartásban szükséges, illetve a mindennapi szórakozást biztosító elektronikai készülékek széles választéka elérhető legyen a lakhelyükhöz közel. A Debrecenben megtalálható szaküzletek, műszaki áruházak ezt az igényt szerencsésen kiszolgálják. Euronics és Extreme Digital szaküzlet egyaránt fellelhető a városban; a legkedveltebb műszaki-szórakoztatóelektronikai áruház, a Media Markt pedig a Fórum Debrecen bevásárlóközpontban, vagyis igen jól megközelíthető, központi helyen várja a vásárlókat. 

A sportolni szerető debrecenieket több sport- és szabadidős cikkeket forgalmazó áruház is ellátja a testmozgáshoz szükséges felszerelésekkel és ruházattal. Két Hervis-üzlet és egy Decathlon sportáruház is található Debrecenben. 

Utóbbi a Balmazújvárosi út mentén helyezkedik el – és ebbe a bevásárlónegyedbe érdemes ellátogatnia annak is, aki otthonába keres bútort vagy egyéb lakberendezési cikket. Egymástól néhány száz méterre ugyanis egy Mömax és egy Möbelix áruház is vonzó kínálatot nyújt itt a vevők számára.

Népszerű városok Debrecen környékén