Akciós újságok és ajánlatok itt: Budapest, ekkor: Prospecto.hu

Itt vagy: Budapest

Vásárlási ajánlatok itt: Budapest – Akciós újságok, ajánlatok, vásárlás

További linkek
Több információ Budapest-ról/ről

A régió egyik legnagyobb koncentrált fizetőképes keresletét jelentő magyar főváros, Budapest kétmilliós lakossága vásárlási lehetőségek tekintetében nagyon el van kényeztetve, hiszen az országban jelen lévő – akár hazai, akár külföldi tulajdonú – szupermarketek és üzletláncok mindegyike rendelkezésre áll e nagyvárosban. 

A Tesco szuper- és hipermarketek Budapest területén igen sok helyen megtalálhatóak; a kisebb üzleteik révén ma már a belvárosi részeken is. 

A szintén nagyon népszerű Auchan áruházak elsősorban a közvetlen budapesti agglomeráció bevásárlóközpontjaiban várják a vásárlókat – ezek a hipermarketek jellemzően az M0-s körgyűrű mentén sorakoznak. Akad azonban Buda egyik nagy lakótelepéről villamossal is percek alatt elérhető áruházuk. 

Ugyancsak az autóval könnyen megközelíthető pontokon, a fővárosból kivezető autópályák és főutak szomszédságában helyezkednek el az elsősorban vállalkozókat és intézményeket kiszolgáló Metro áruházak – kettő Budapesten, kettő a budai agglomerációban. 

Egy-két – Budapest belsőbb részén lévő – áruháztól eltekintve hasonló elhelyezkedésűek az építőanyagokat, barkács- és kertészeti termékeket forgalmazó Obi, Praktiker vagy Bauhaus áruházak is.

 A két közkedvelt német diszkont élelmiszerbolt-lánc, a Lidl és az Aldi Buda és Pest vásárlóközönségét ma már több tucat üzlettel szolgálja ki, amelyek közlekedési lehetőségeitől függetlenül mindenki számára könnyen megközelíthetőek.

 Az elmúlt években igen népszerűvé vált, főként lakberendezési cikkek, háztartási felszerelések, ruházati termékek és játékok terén vonzó választékot nyújtó Pepco és Kik boltok szintén Budapest számos pontján várják a vevőket, többnyire forgalmas bevásárlóközpontok területén.

 A sokak által nagyon kedvelt Ikea kínálata – az ország egyéb vidékein lakók sajnálatára – gyakorlatilag kizárólag Budapesten található meg, ugyanis összesen három magyarországi áruházából kettő a főváros területén, a harmadik pedig attól néhány kilométerre, de a fővárosból közvetlenül elérhető helyen áll a svéd lakberendezési stílus híveinek rendelkezésére.

Népszerű városok Budapest környékén